Marinde Boissevain

Marinde.Boissevain@hartman-lmh.nl

Marinde Boissevain is sinds 1 juli 2021 toegevoegd notaris en zij is tevens mede-oprichter van Hartman LMH.

Zij  begon haar loopbaan binnen het notariaat op  1 december 2003  als kandidaat-notaris.

Zij studeerde notarieel recht aan de Universiteit Leiden van september 1998 tot september 2003, waarna zij als kandidaat-notaris bij Boekel de Nerée N.V. is gestart.

In september 2004 begon zij aan de verplichte Beroepsopleiding voor het Notariaat, die in juni 2007 is afgerond. In het najaar van 2007 is zij beëdigd als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris. In september 2008 is een aanvang gemaakt met de Grotius Vastgoed specialisatieopleiding, waarvan het examen in juni 2009 succesvol is afgerond. Door het volgen van diverse cursussen via de Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap, (de lidmaatschappen van) de Vereniging Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ) en de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) worden actualiteiten op de voet gevolgd.

Marinde is gespecialiseerd in het begeleiden en opzetten van vastgoedprojecten, met name binnenstedelijke herontwikkeling. Tot haar praktijk horen verder het splitsen in appartementsrechten alsmede het verzorgen van uiteenlopende commerciële vastgoedtransacties en advisering daarover. Bij elk dossier wordt ook toegezien op de fiscale (on)mogelijkheden, waaronder begrepen de gebieden omzet- en overdrachtsbelasting.

Download V-Card